//AidaLynaDaud\\
m
e
s
s
a
g
e
12 JANUARY 2018
12/01/2018 @ 12:41:00 am | 0 Comment [s]

act i just want to say

HAPPY BIRTHDAY TENGKU IRFAN
πŸŽ‚πŸŽπŸŽ‰πŸŽŠπŸ’²πŸ‘‘πŸ˜‡πŸ‘ΆπŸ’©πŸ‘…πŸ’™βœŒπŸπŸŒ΅πŸŒ™πŸ€

idont wanna wish anything to you but ipe si weirdo,
     you didnt not too weirdo act but i just love to see you to be the weirdo πŸ’ why? Idk but i just think anyone couldnt be more weirdo than you πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Š

     ipe, jangan berharap pada tak sudi πŸ˜‚ ramai budak crush on you and takkan mu nak couple dengan a girl just same your age πŸ˜•

  btw, sorry kalau aku ad buat salah kat kau sebab aku tahu aku ada marah kau secara sengaja atau tidak πŸ˜… and thanks sebab mu pernah belanja ( walaupun aki mintak kau belikan air dankau takkan ingat sebab masa tu form 1 or form 2 πŸ˜‚ )

TERIMA KASIH BUAT VIDEO BATCH TU DENGAN ALIF DAN HULURKAN CAMERA KAU UNTUK HLEGACY GATHERING 😊

ps ; ipe ada blog facebook instagram twitter dan segala social media. visit him twitter @tengkuirfan instagram @tengkuirfann blog tengkuissoboringdude.blogspot.my


Hasil titik peluh AidaLynaDaud ッ


Kakak's
31/07/2017 @ 5:44:00 pm | 0 Comment [s]

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM | ASSALAMMUALAIKUM

kakak, sebelum dengar, pasang lagu preety girl dulu πŸ‘ŒπŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹

Esok, 1st August and it's aida syarafana's birthday β€πŸŽ‚ i wish you happy birthday and so sorry so much as i wish too early but it is because im too busy here. esok ad test laa ✐. kakak, sorry sbb id spoiled ur weekend last saturday but btw, thanks so much to visit me here with abah ma and ina πŸ‘ͺ. i had a terrible week and the angles come to help me release my tension. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜ΌπŸ˜Ό

kakak, urre my twin-never-be β™“ as you are always have same height with me- or 1cm taller and your attitude just like me- never matured but cool hehehe but you are 2 or 3 years older πŒ‰than me.

kakak, i wish you a happy week to be fasilitator. kakak as a fasi. means ur are older and older. so kakak, keep cari pakwe as saya pun nak kawen cepat ii. btw kakak, tolong wish ke capex πŸ‘¦ lalu eh birthday diaa hehe. saya tak lupa birthmate awak sorang tuuuu.

dear syara-pova 🎾. keep be sweet 🍦but humble to keep you be the one who iloved ❀❀. and just be be-you-tiful πŸ‘Έ as i just be-live in you. so kaka, u just almost perfect to me, and nevertry to be one as u will be just a bored person.

dah dah kakak, i need to take shower 🚿 and prepare for prep.

kakak, dont miss me much yeah. kita jumpa raya haji nanti pulak.

   and dont be annoyed to read this as i know you annoyed me when i doing something gedik like this but i know you still loveit.

lbnl. wish me luck trial. i nak fly australia β‚³ni. nak bawak awak jalan ii kat sana hehe.. tata see ya.



Hasil titik peluh AidaLynaDaud ッ



Older Post
The Disclaimer

Ψ§Ω„Ψ³Ω‘Ω„Ψ§ Ω… ΨΉΩ„ΩŠΪ©Ω… ΩˆΨ±Ψ­Ω…Ψ©Ψ§Ω„Ω„Ω‡ وبرکة . Enjoy gais

Navigations!

Diary About Site


Blog Archive